Dag 4: Relaxen in Capalbio

Zoals gezegd beviel het hotel zo goed dat we een dagje langer blijven hier. Er is een mooi zwembadje met heerlijke luxe ligstoelen, dus het plan is om vandaag te relaxen in de zon bij het zwembad. Ontbijt is trouwens tot 11:00 (meestal is dat 9:30 of 10:00), dus dat is ook al lekker relaxt. Er staat een enorme tafel met lekkers en we krijgen prima koffie (formaat: normaal, sterkte: espresso, dus daar wordt je wel wakker van) en vers gebakken broodjes. Wat een verschil met gisteren! Er is hier echt overal aan gedacht (bv overal gratis WiFi), mooie kamer met romantiache slaapkamer en keuken, niet te geloven dat dit voor €59,- per nacht kan.


Na het ontbijt naar buiten om te voelen, maar de temperatuur is al lekker en het zonnetje schijnt. Terug op de kamer doen we rustig aan, douchen, spullen pakken en wat denk je. Zon weg! Er komen donkere wolken aan en het begint te waaien. Grrrrr.

We zitten niet ver van de kust, dus we besluiten eerst eens bij de zee te gaan kijken en straks terug te komen. Misschien is het weer dan beter.

Het strand is niet zo mooi, donker zand, rommelig, maar na een korte strandwandeling klaart het al wat op. Snel terug naar het hotel dus! De weg is trouwens prachtig met mooie bochtjes, vroaaam!
We liggen net lekker bij het zwembad, en ja hoor, daar komt weer een donkere lucht! Snotverdikkie! Het begint zelfs even te druppelen, maar na een kwartiertje is het weer droog. Vanaf een uur of 2 is het prima weer én kunnen we uitrusten van de drukke eerste dagen :-)

s'Avonds gaan we een restaurantje zoeken in het kasteel. We hebben honger, maar alles is dicht! het blijkt dat de restaurants pas om 19:00 open gaan. Nog 3 kwartier wachten. Het is wel leuk hier, er wonen nog mensen in oude huisjes binnen de kasteelmuren. 

We eten in het kleine restaurantje hier links op de foto. Wel gezellig, maar niet zo lekker en erg duur. Jammer! Ook hier trouwens nergens pizza op het menu. 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer