Dag 7: Cefalù

Uh oh, luxeproblemen... Het resort is eigenlijk te mooi om morgen al weg te gaan! Maar als we nog wat van Sicilië willen zien kunnen we niet te lang blijven hangen...

Nou ja, eerst maar eens ontbijten. Het juiste plekje vinden was even zoeken en vragen, maar ontbijt doen we hier in de tuin in Italiaanse stijl met uitzicht over zee.

Niet slecht toch? Daarna lekker in de zon waar we een Nederlands stel tegenkomen die nogal van kletsen houden en waar we zo'n 2 uur mee zitten te praten. Oeps, Onno is vergeten zich in te smeren en is aardig verbrand. Rond 3 uur in de middag verdwijnt de zon wel achter de bomen. We proberen nog een tijdje een stoelendans om nog in de zon te blijven maar dan gaan we maar terug naar de kamer om de jacuzzi uit te proberen. 

Onderaan het resort:
Voor het eten naar de receptie gegaan om te vragen of we langer konden blijven, en dan in dezelfde superdeluxe suite voor het zelfde bedrag natuurlijk. Helaas, ze zitten vol. De enige kamer die nog vrij is voor zondag is een andere suite en daar moeten we het normale tarief van €230,- voor betalen. Da's nogal duur voor 1 nachtje extra, dus nee, bedankt. Ons luxeprobleem is dus voor ons opgelost. Terug naar de kamer zoeken we iets aan de zuidkust en reserveren dat.

Dan lopen we naar Cefalù, een minuutje of 20 wandelen vanaf ons hotel. Een leuk plaatsje maar typisch Italiaans, veel oude vervallen huizen, maar wel sfeer. We eten op het plein bij een verlichte kerk en er wordt muziek gemaakt op het terras aan de overkant. Gezellig! Na het eten maken we een avondwandeling door de stad en lopen dan terug naar het hotel.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer